– ET STORT ANSVAR

Jeg må bare starte med å si at jeg håper ikke jeg fornærmet noen da jeg skrev i forrige innlegg at jeg ikke forstår meg på folk som ikke vil feire fødselsdagen sin. Jeg fikk nemlig en kommentar fra en person som skrev rett ut hvorfor den ikke følte for å feire sin dag. Jeg vet det finnes så mange forskjellige årsaker til hvorfor enkelte ikke ønsker å feire seg selv, noe jeg syns er ufattelig trist. Men jeg forstår og har har selvfølgelig full respekt for dette. Uansett, jeg beklager og ser jeg kunne ordlagt meg annerledes.

Over til noe helt annet. For idag har jeg nemlig virkelig fått smake på dette med å være assisterende butikksjef. Sommeren er igang, og årets ferie for min og flere andre butikksjefer i CUBUS Østfold nærmer seg med stormskritt. Idag ble det derfor holdt et telefonmøte for oss sommer-butikksjefer. Rett og slett et lite attack-møte for å gjøre oss litt ekstra gira på dette store ansvaret vi har fått. Jeg har tidligere vært vane med å holde alt det visuelle i butikken on point(selvfølgelig med hjelp fra andre kollegaer), men iår blir ansvaret så mye større. Det blir min jobb å motivere, delegere og ta meg av alt det administrative. Herregud! Er det lov å si jeg gruer meg litt?

Jeg håper inderlig jeg klarer å gjøre min sjef stolt. Som sagt føler jeg heldigvis jeg har ganske stor kontroll på det ute i butikk, men det administrative ikke fult så mye. Enda godt det er litt tid igjen å lære og øve seg på, før jeg må brette opp ermene å være sjef ‘alene’.

8 kommentarer

Siste innlegg