– TRE UTFORDRINGSUKER

Da var det brått klart for den store prøven min. Neeei da! Eller joda! Det føles faktisk sånn. Natt til idag har jeg rotet i drømmeland, og da jeg våknet var jeg kvalm. Sikkert litt fordi jeg var sulten, men garantert fordi jeg var spent å. Spent på hvordan jeg kommer til å klare dette både med tanke på helse og kompetansemessig.

Som dere sikkert skjønner er uken her, den uken hvor jeg skal leke meg som ‘The Big Boss Lady’. På fredag gikk nemlig min sjef ut i tre ukers ferie, så nå skal jeg virkelig få kjenne på alt fra personalansvar til butikkdrift. Selv om jeg føler jeg kan mye, er det ikke lenge siden jeg ble assisterende og satt i trening for å lære både det ene og det andre. Heldigvis elsker jeg utfordringer(spesielt de jeg føler jeg mestrer. Haha!) så jeg er klar for hva enn disse tre ukene hiver min vei. Samtidig er det ekstra godt å vite at hjelp aldri er langt unna om jeg skulle trenge det. Har lært at det er bedre å spørre en gang for mye, enn en gang for lite.

Så i mens flere av dere sikkert nyter sommerferie i vakre sommer Norge, skal jeg holde ut i tre uker til. Uansett jobb eller ei; ut å nyt dette fin været! Selv sitter jeg i skrivende stund ute. Helt nydelig! Ha en strålende mandag og ny uke.

2 kommentarer

Siste innlegg