DET FØLES SÅ UNØDVENDIG

Da var det igang igjen da. Med tredje klagerunde. Midt i varmeste juli. Jeg hadde et håp om å være ferdig med hele denne prosessen denne sommeren, men den gang ei.

Hvorfor klage igjen når det føles nytteløst og unødvendig? Jo, fordi jeg har faktisk krav på dette. Det er bare det å klare å komme igjennom nåløyet som skal være så sabla vanskelig. Jeg fikk så mange støttende og gode ord fra alle mulige hold etter forrige innlegg. Disse ordene har løftet meg opp og gitt meg styrke- styrke til å fortsette å kjempe min kamp. For den som gir seg mot NAV, den har tapt. Og dette er en kamp jeg ikke absolutt ikke skal tape.

Nå skal jeg bruke kvelden nøye. Lage ny klage i håp om at den denne gang går igjennom. Jeg tviler, men håpet er der at noen skal høre meg. Se min sak og la meg slippe dette tunge ‘ekstra-arbeidet’.

    1. Heisann 😊 Vet så godt hvordan det er å sende klager til NAV , jeg har jo en datter med spesielle behov uten diagnose og ho har rett på overgangsstønad til ho fyller 18 år , ho er 10 år nå ☀️ Måtte nok engang sende klage ☀️ Håper det ordner seg for deg ☀️ Ønsker dere en riktig god sommer ☀️

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg