EN DRØM HAR GÅTT I OPPFYLLELSE

– Kjære vene! Jeg vet nesten ikke hvor jeg skal starte. Siden sist gang jeg skrev og tok ferie har det gått slag i slag her hjemme, så reiste vi til Spania på ferie med fine venner, men nå er vi altså hjemme igjen. Og det som ventet meg hjemme var intet annet enn en STOR overraskelse –

En av mine største drømmer har alltid vært det å finne en som vil dele livet sitt med meg. En som vil ta vare på meg, stille opp i tykt og tynt og elske meg akkurat for den jeg er. For jeg kommer med en baggasje som er veldig annerledes enn hos de fleste. En helse som ofte krever litt ekstra og annet. Det var en periode jeg ikke trodde denne personen fantes for meg, men for snart seks år siden dukket han opp, og det har ikke vært noen tvil siden.

Vi ble sammen i August 2012, og lite ante jeg hva slags planer han hadde for August dette året. Vi kom hjem fra Spania på lørdag, og så fort jeg kom innenfor døra etter å ha tatt en ekstra farvel med vennene våre, står han der på kne med verdens vakreste ring. Jeg har ventet en stund nå- det skal jeg ærlig innrømme(hihi), men han klarte å ta meg helt på senga noe som ikke kunne vært mer gøy. Da spørsmålet kom om jeg ville gifte meg med han klarte jeg å bable frem masse andre spørsmål før jeg omsider sa ja. Er det mulig å være så klumsete! Det viktigste er at vi begge føler det samme og at svaret var ja! Det var det ingen tvil om, til tross for teite spørsmål fra min side.

Nå lever jeg altså i lykkerus og tror nesten fortsatt ikke det er sant. Heldigvis har vi begge en uke til med ferie hvor vi kan nyte dette, før jobb og hverdagen venter igjen.

Siste innlegg