BORTE BRA, MEN HJEMME BEST?

Sommeren nærmer seg slutten, eller ihvertfall virker det sånn her i Fredrikstad med tanke på været. Er det lov å si det faktisk er litt deilig med regn nå? Denne sommeren har vært amazing, uten tvil, men det er noe med disse regnværsdagene hvor man kan sitte inne med tente stearinlys uten dårlig samvittighet. Bare senke skuldrene uten å føle at man MÅ ut å benytte seg av finværet. Det er rart med det. Enten er det for kaldt og mye regn, eller for varmt og mye sol. Vi nordmenn blir aldri fornøyde blir vi vel? Hihi!

Jeg tror grunnen for at jeg er litt fornøyd med dette finværet er de siste dagene av ferien vår til Spania hvor gradestokken i solen viste nesten 40 grader. Da blir det faktisk for varmt for meg. Flere som føler det samme? Selv om den viser 40 grader i solen her hjemme er luftfuktigheten i Spania helt annerledes enn i Norge noe som gjør forskjellen ganske stor. Uansett, vi storkoste oss fra ende til en annen med gode venner i den lille byen S’illot. Småby ferie er uten tvil min store favoritt. Etter en uke med annerledes mat og uvant seng finnes det uansett ingen bedre følelse enn å komme hjem. Ferie og det å reise er magisk, men det ligger noe i dette med ‘borte bra, men hjemme best’.

Nå har vi heldigvis fått landet litt etter både reise og frieri. Den siste ferieuken nytes fortsatt til tross for dårlig vær. Til fredag reiser en venninne og jeg til Oslo for å oppleve Britney Spears Telenor Arena(jeg gleder meg som en fjortis) og lørdag bærer det avgårde til Oslo igjen for litt hockey og Summer Classic. En bedre avslutningen på årets sommerferie kunne jeg ikke bedt om.

Jeg håper dere har hatt en strålende sommer? Det fortjener dere alle sammen!

Siste innlegg