HVOR GÅR GRENSEN?

Hei Mandag, og ny uke! Sommerferien er nå over her i heimen, men jeg gråter ikke av den grunn. Tre uker med ferie har vært magisk, men jeg er også en av de som syntes det er like magisk å komme tilbake til hverdagen igjen. Rutine-elsker; der har du meg. Som avslutning på sommeren 2018 tilbragte vi en dag i Oslo med fine venner, før vi la oss godt til rette i en seng på selveste THE THIEF. Et av de flotteste hotellene jeg noen gang har vært på.

Allikevel skulle jeg få en liten bi smak over det hele ut på dagen idag. Det kan hende jeg overreagerer, så jeg håper på litt tilbakemeldinger. For det har seg sånn at jeg selvfølgelig tok et par bilder og la ut på min Instagram konto. Å ta bilder er noe jeg elsker og legger mye tid i, så jeg hadde kanskje et ørlite håp om at de skulle reposte. Men istedet har de brukt akkurat samme location og ‘lagd’ sin egen tolkning av mitt bilde og tar foto-creden selv. Dette gjør meg faktisk litt irritert. Er det bare fordi jeg ikke har flere tusen følgere på Instagram at mitt bilde ikke kunne repostes. Det er ihverfall følelsen jeg sitter igjen med. Under får dere se en skjermdump av mitt bilde først, og så deres.

Hvor går egentlig grensen for plagiat? Jeg ser jo selvfølgelig at bildene ikke er identiske, men det kan vel nesten ikke tenkes at dette er tilfeldig. Eller? Overreagerer jeg? Skal jeg bare ta det som et kompliment? Hva mener dere??

2 kommentarer

Siste innlegg