Bryllups-planleggingen

– REKLAME –

Gudene vet hvor mange spørsmål vi har fått siden forlovelsen som omhandler dato, sted osv. Jeg forstår folk er nysgjerrige, spente og glade på våre vegne, noe som selvfølgelig også gjør oss glade. Men når er det egentlig riktig å gifte seg etter en forlovelse? Må man gifte seg etter et år som så mange velger å gjøre?

Denne veien passer uansett ikke for oss. Dessverre må både familie, venner og vi smøre oss litt lenger med tålmodighet før den store dagen kan finne sted. Det hele handler egentlig litt om penger. Som jeg har fortalt dere tidligere har vi ganske nylig kjøpt hus, med overtakelse påsken neste år. Dette har vært en såpass stor investering for oss som må prioriteres før et bryllup. Jeg tror vi begge er ganske enige om hvordan vi vil at denne dagen skal være, så det er bare å brette opp ermene og spare. Det er det verdt.

Selv om det ikke blir bryllup med det første har jeg selvfølgelig startet å leke med alle mulige tanker. Jeg er en stor-planlegger som liker å ha kontroll, og let?s face it; hvem jente vil ikke ha det i en slik anledning. Hihi! Venninnene mine er 100% sikker på jeg kommer til å bli en liten bridezilla, noe jeg skal prøve alt jeg kan å unngå. Er det ting jeg uansett har hatt klart lenge(vi snakket faktisk om det uken før forlovelsen) så er det hvem som skal ordne negler, vipper og sminke. Jeg har lenge gått til jentene som jobber i Sara?s Nailfashion og det går ikke an å legge skjul på at jeg har fått en spesiell kjemi med Narmin. Hun er et unikt menneske som både er åpen, herlig og dønn ærlig. Og ikke nok med det så er hun rå i sitt fag. Jeg klarer nesten ikke vente til dagen kommer hvor hun skal utføre sin magi.

Det er godt å ha noe på plass ihvertfall. Så får ting komme litt etterhvert. Vi har veldig god tid på oss, noe jeg er glad for. Bryllups-planlegging krever tid. Mye tid. Men det er det også verdt, for dette skal bli en av de største dagene i livet vårt. Jeg gleder meg!

10 kommentarer

Siste innlegg