LIVET MED BARE TYNNTARM

Jeg har lenge vært i tenkeboksen om å skrive litt åpent og ærlig igjen når det kommer til min helse. Jeg planla faktisk å gjøre dette for en stund siden, men så falt det hele bort i hektisk hverdag, brått kom sommeren og den gikk, og nå sitter jeg her å funderer igjen. Jeg har bestemt meg for å hoppe i det!

Jeg vet det er mange med Ulcerøs Collit som fortsatt syns det dårlig veiledning fra ekspertise. De sitter med spørsmål de rett og slett ikke får svar på. Eller de får kanskje svar til slutt, men det å måtte be om svar på spørsmål i en slik situasjon hvor man egentlig bare skulle fått all informasjon automatisk er bare vondt og ekstra belastende. Bare for noen dager siden dukket det opp en fortvilet melding fra en person i en forening vi begge er medlemmer i, som angår nettopp dette temaet. Jeg trodde ting hadde blitt bedre siden jeg ble operert for siste gang i 1999, noe det også sikkert har blitt. Men at det fortsatt skjer er bare veldig trist.

Min plan i ukene fremover er å dele opp min historie, tips og informasjon i kategorier så det ikke blir for mye på en gang. For det er mye! Jeg håper jeg kan nå ut og hjelpe noen som trenger det. Om det så bare kan hjelpe en person er målet nådd og det hadde gjort meg så glad. Uansett blir deling av disse innleggene satt stor pris på. Så hjelp meg gjerne å dele slik at jeg kan nå ut til så mange som mulig.

Jeg ønsker dere alle en herlig tirsdag! Her står snart jobb på agendaen☺

4 kommentarer

Siste innlegg