VELKOMMEN HJEM TIL OSS!

Tenk at det snart er seks år siden vi flyttet inn i leiligheten vår. Vår første leilighet i lag. Den var stor nok den gang da, for så vidt ny og helt perfekt. Tiden har flydd og nå står vi snart i dørstokken på vei videre til en ny bolig på et nytt sted. Det er snart på tide å bygge et nytt hjem, men innen den tid skal vi nyte vår siste høst og jul her.

For brått kommer høsten, vinteren og så jul, og allerede i februar skal leiligheten vår legges ut for salg. Det er nesten litt vemodig, men det er på tide å ta ett steg videre i livet vårt. Et steg som uten tvil kommer til å bli spennende. Vi ligger ikke på latsiden når det kommer til salget, for allerede imorgen kommer fotografen og skal ta bilder til annonsen. Bedre lys gir bedre bilder, så derfor falt valget naturlig å gjøre dette nå. Det er jo koseligere å se helheten med blomster og grønt i stedet for snø og slafs. En hel uke med svette og en smule høye skuldre har gått med i forberedelsen. Jeg må si meg overrasket over all jobben som ligger i forkant av en slik fotografering, men forståelsen er der så her har det bare vært å brette opp ermene. Hihi☺Heldigvis for oss har jeg en storesøster som jobber med boligstyling, og hennes siste finish gjorde det hele perfekt. Vi er nå klare. Velkommen inn til oss i vår fine leiligheten!

Nå ligger jeg her som slakt i sofaen, så spent på morgendagen. Er det vanlig å få se litt bilder underveis? Noen som vet?

Håper dere har hatt en fin onsdag? Nyt resten av kvelden dere fine som titter innom☺

6 kommentarer

Siste innlegg