BILDENE SOM VISER ALT

– Bildene er lånt av Inviso AS / fotograf Jon Lundeby –

Da var det endelig på tide med litt blogg oppdatering igjen. Som jeg har sagt så mange ganger før flyr dagene avgårde. Samtidig har den siste uken vært superhektisk, og med et energinivået som ikke er helt på topp blir alt litt så som så. Det er vel typisk det, når kroppen skal stille seg om fra sommer til høst. Regner med flere kjenner seg igjen der? ☺

Anyways, for litt siden nevnte jeg for dere at leiligheten vår skulle fotograferes før salget i Februar. Det føltes nesten ut som himmel og jord ble satt i bevegelse før denne shooten. At det skulle være så mye å gjøre i forkant hadde jeg aldri trodd, men hva gjør man ikke for å få de beste bildene. Jeg nevnte også at jeg håpet så inderlig vi fikk se bildene. Å vente til Februar hadde vært veldig kjedelig. Heldigvis hadde vi en superhyggelig fotograf på besøk som gjerne ville dele bildene sine med oss og dere. Gjett om jeg ble glad. De ble superfine, så vi kunne ikke vært mer fornøyde. Jeg har valgt ut de jeg liker best, så her kommer de!

Det var så gøy å følge med på hvordan han jobbet under den drøye timen han var her. Og bildene viser på en måte alt. Han har jo et greit proffere kamerautstyr enn hva jeg har, så vinklene enkelte bildene har blitt tatt i hadde vært umulig for meg og mitt kamera. Virkelig artig var det å se leiligheten på denne måten.

Nå får vi bare X fingrene for at all jobben som ble gjort i forkant gjør susen når annonsen kommer ut. Hele prosessen er så spennende. Jeg velger å se det på måten som at den markerer slutten på en epoke i livet, men samtidig starten på noe nytt. Jeg elsker det!

7 kommentarer

Siste innlegg