-EN SPENNENDE TID IMØTE

Herlighet! Tenk, nå er det allerede en stund siden vi var gale å kjøpte oss ny bolig. Det føles faktisk ut som en evighet siden, men det er jo fordi dagene og ukene suser avgårde. Vi har ventet og ventet i spenning(mest jeg) på vårt første møte med eiendomsmegler og entreprenør, og idag tidlig tikket det inn en mail som virkelig setter startskuddet for det hele.

Om to uker skal vi endelig på vårt første møte hvor all informasjon blir gitt. Jeg er så spent, og litt redd. Tenk på alle valg som skal taes. Fra farger, kjøkken, fliser, ja helt ned til den minste lille detalj som valg av knotter. Heldigvis for oss har vi flinke venner som har litt mer greie på alt dette enn hva vi har som har tilbydd seg å hjelpe. Dette taes selvfølgelig imot med stor glede, men aller først skal vi planlegge litt selv så får vi se hvor langt vi kommer. Jeg har forstått på vennepar av oss som har gått igjennom samme prosess at det ikke er bare bare med alle disse valgene, så det er bare å krysse fingrene for at det hele går ‘smertefritt’. En ting er ihvertfall sikkert; det kommer til å bli kjempespennede, og ikke minst lærerikt. Jeg regner med erfaringer som kommer ut av dette blir perfekt å ta med seg videre inn i fremtiden hvor planen er å bygge enebolig.

Så nå gjenstår det bare å lade opp før prosessen starter. Formen har heldigvis vært litt lettere idag, så jeg håper den er på vei oppover igjen.

Ønsker dere en fin lille-lørdag videre, dere fine som stikker innom☺

Siste innlegg