LIVET MED BARE TYNNTARM-SAMBOERSKAP

Jeg har mange ganger opp igjennom tenkt at jeg aldri ville komme til å finne en som vil ta på seg det å bli sammen med ei som lever med en kronisk helsetilstand. En som virkelig ville stille opp i tykt og tynt, med en forståelse for hvordan det hele er og kan bli. Brått en dag stod han der, og en ny epoke i livet startet for oss begge.

Det startet tungt. Kroppen min skulle ikke gjøre lett for oss i begynnelsen av forholdet. Jeg var i en veldig dårlig periode som varte omtrent et halvt år før ting roet seg. Legebesøk og sykehus-undersøkelser er ikke akkurat hverdagskost for et ‘vanlig’ par. Det ble en reality-check. Spesielt for han. Var dette noe han ønsket i sin fremtid. Heldigvis for meg har jeg aldri opplevd en eneste dag med tvil. Ihverfall ikke utad. Han har stilt opp i tykt og tynt og vært en klippe jeg aldri trodde jeg skulle få.

Etter en stund tok vi steget videre. Det store steget hvor vi kjøpte leilighet i lag og startet på et samboerskap. Etter manges mening skjedde det hele raskt, men vi tenkte som så at fungerer det ikke nå, hadde det ikke fungert seinere heller. Vi hadde troen, og idag seks år seinere står vi her som ganske så nyforlovede. I sommer fikk jeg endelig spørsmålet jeg har ventet på en stund. Ringen er på plass og jeg kunne ikke vært mer glad(og ikke minst klar) for det som kommer. Hihi!

Hvis jeg skal komme med mitt beste tips til dette med å være i et parforhold/samboerskap så må det være åpenhet. Det er så viktig med gode dialoger for å få ting til å fungere. Jeg skal ikke skryte på meg at dette alltid har falt meg naturlig. Det er rart med det når man har bodd for seg selv i mange år og kun har hatt seg selv å ta hensyn til, så brått må man tenke på andre enn seg selv. Med hard jobb har ting heldigvis idag blitt mye bedre. Min andre halvdel har selvfølgelig måttet jobbe med sitt, og jeg med mitt. Det må jo alle som er i parforhold uansett, så det er ikke noe vi ser på som ‘unormalt’.

Oppsummert vil jeg si vi lever som samboere flest, med et forbehold om at jeg trenger mye hvile og søvn. Vi har klart å finne vår greie, og det håper jeg inderlig dere i liknende situasjon også gjør/har gjort. Vi fortjener nemlig å oppleve ubetinget kjærlighet på lik linje som alle andre♥

8 kommentarer

Siste innlegg