ALT FØLES MER VIRKELIG NÅ

Nå har startskuddet virkelig gått av. Eller, egentlig så gjorde det vel allerede det i sommer da vi tok valget om å kjøpe ny bolig, men med den fine sommeren vi hadde iår ble alt på en måte så fjernt. Man glemte litt både tid og sted. Nå derimot er ting blitt annerledes. Ting føles mye mer virkelig nå, og det er fordi vi hadde vårt første møte forrige uke med utbygger og de ‘in charge’ for hele prosjektet.

Lite viste vi i forveien av dette møte hva vi kom til å få vite. Spenningen var derfor til å ta og føle på her i heimen, og sommerfuglene i magen var veldig tilstede(ihverfall hos meg) Hihi! Vi hadde noen ønsker som vi virkelig håpet på å få vite mer om, og heldigvis fikk vi vite alt det vi trengte og ønsket og litt til. Mitt store ønske var at kjøkkenøya som var tegnet inn på kjøkkenet faktisk fulgte med, og det gjorde den. Hurra! Tenk, et kjøkken med kjøkkenøy! Jeg drømmer meg bort allerede.

Valg av kjøkken, farger, knotter, kran osv. må dessverre vent litt. Det første vi må ta tak i er valg av ALT som skal på baderommene våre. Det er dette som haster mest å få på plass, noe som sikkert blir minst like spennende som kjøkkenprosessen. Min kjære snille far har heldigvis tilbydd seg å hjelpe til med alt han kan. Etter mange års erfaring innenfor faget er jeg sikker på at dette kommer veldig godt med for to som ikke kan fult så mye.

Nå er vi ihverfall endelig igang, og vi gleder oss mer og mer for hver dag som går til å flytte inn i vårt nye hjem. Dere skal selvfølgelig også få være med på reisen. Jeg gleder meg til å vise alt som vises kan, noe jeg håper dere syntes er litt gøy. Bloggen min kan ikke bare handle om Ulcerøs Collit og helse, for jeg er så mye mer enn bare det☺

4 kommentarer
  1. Så kult! Er enig i det du skriver, jeg skriver også endel (eller prøver å skrive endel) om sykdom, men det betyr ikke at det er alt vi skriver om/er!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg