EN FAST TRADISJON I JULEN

Hvert år siden min kjære og jeg ble samboere har jeg valgt å ta på meg dette med julegave-innpakning. Man skulle tro etter all innpakking på jobb at jeg var fornøyd med hele greia, men nei. Så tvert imot! Det finnes ikke noe hyggeligere enn å gjøre seg litt ekstra flid med gavene man skal gi bort til de man er glad i. Det har på en måte blitt min egen lille førjul tradisjon. En tradisjon jeg håper jeg kan holde på livet ut, eller ihvertfall så lenge kroppen sier ja til det.

Ifjor viste jeg dere et helt spesielt innpaknings-papir som jeg falt helt pladask for. Restene har stått i skapet i håp om at det samme skulle dukke opp i butikkene iår igjen. Dere kan tro gleden var stor da jeg fant alt av det samme utstyret på akkurat samme sted til omtrent samme tid. Kanskje NILLE visste jeg ønsket meg dette, eller kanskje ikke?! Hihi!Idag har jeg pakket inn alle julegavene vi har i hus, og for første gang på seks år har de tatt plass under juletreet. Jeg fatter ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på dette tidligere, for hele kroken ble så mye koseligere med en gang. Den har på en måte vært litt naken. Akkurat som om noe har manglet. Bedre seint enn aldri er det noe som heter, og heldigvis for det.

Jeg hadde håpet å få vist dere bilde av treet og pakkene, men innen jeg var ferdig hadde det selvfølgelig blitt mørkt. Mørket er min fiende om vinteren, da dagene er alt for korte. Bilder i mørket blir absolutt ikke fint, så det får komme i et eget innlegg seinere.

– Bruker dere tid på å pakke inn julegaver selv, eller er det godt å slippe?

6 kommentarer

Siste innlegg