IT’S GIVEAWAY-TIME!

– SAMARBEID/REKLAME –

I mine eldre dager har julen aldri føltes helt ut som det den en gang gjorde. Jeg har hatt blandede følelser når det kommer til både mat, familiekos, gaver, ja egentlig alt som hører med. Det å føle seg så heldig av å faktisk ha det godt at det gjør en trist er noe jeg slet med i flere år. Jeg kunne gråte når jeg på julaften kveld åpnet gave etter gave, når jeg visste at det sitter så mange der ute som ikke hverken har noe eller får noe. Jeg måtte ta grep for å snu om på tankegangen, så det som har blitt ekstremt viktig for meg det er å kunne glede andre med noe som kommer helt uventet på.

Idag skal jeg derfor gjøre noe som kommer helt uventet på. Jeg har valgt å ikke nevne noe før idag i håp om at dette kommer som en skikkelig juleoverraskelse. Snilleste Sara, der jeg får ordnet negler og vipper, har iår igjen lyst til å være med å spre litt juleglede. Så i samarbeid med Saras Nailfashion skal jeg dele ut et gavekort på en valgfri behandling på hele 1000,- !!

– For å delta må du følge Saras Nailfashion og meg på Instagram, og selvfølgelig legge igjen en liten kommentar her i feltet med navn og E-Mail. Jeg trekker en heldig vinner på selveste julaften, og gavekortet kan selvfølgelig sendes i posten. (Merk; Saras Nailfashion holder til i Sarpsborg).Jeg kan forsikre deg om at uansett hvilken av jentene du kommer til i salongen får du en behandling av stor ekspertise. Disse jentene er best innen sitt fag(noe bildene viser. Hihi!), og selvfølgelig verdens søteste og hyggeligste.

Jeg ønsker deg en god 2. Advent. Nyt søndagen og lad opp godt til en ny uke♥

6 kommentarer

Siste innlegg