EN VINNER ER TRUKKET

– SAMARBEID/REKLAME –

God julaften morgen alle dere fine! Tenk så var den stor dagen her. I skrivende stund sitter jeg i sofaen og nyter fri. Jeg har lagt to tunge måneder bak meg som har resultert i null julestemning. Dessverre! Heldigvis har jeg klart å sette pris på gode og hyggelige stundene med familie, samboer og venner. Og det er vel igrunn det viktigste ikke sant?

Til tross for null julestemning har jeg gledet meg ekstremt til idag. For tredje året på rad skal jeg i samarbeid med Sara’s Nailfashion dele ut et gavekort. Flere av dere har kanskje ventet i spenning? Det har ihverfall jeg. Altså vært spent på hvem vinneren kom til å bli. Jeg har vært så spent at det var det første jeg gjorde så fort frokosten var fortært nå på morningen. Så, ja! Nå er det avgjort hvem den heldige ble. Drumroll please!!Gratulerer så mye Therese! Jeg kontakter deg snarest med de gode nyhetene og hvordan vi gjør det med gavekortet.

Da var julegiveawayen over for iår. Med det vil jeg ønske dere alle en strålende julefeiring. Måtte den by på alt dere har håpet på♥️

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg